НВ Хербал Магазин
NV Herbal


От публичен видео архив на БНТ2 новини / 26.02.2015Характерното за билковите продукти на NVHerbal е, че технологията на тяхното производство не включва топлинна и химична преработка на суровините. Открит е ефикасен начин да се извличат натуралните съставки на билките, като по този начин се запазват най-пълноценно свойствата на лечебните растения. Произвеждат се NATANAL/НАТАНАЛ® с алкохол и NATANAL/НАТАНАЛ® без алкохол.
Прочети повече - публикации

 


Третият билков продукт на NVHerbal е козметичен, съдържащ десетте най-ефикасни билки за подхранване на косата, против пърхот, ограничаване на косопада, нейната регенерация и растеж. За прецизиране на неговите съставки, с цел да се постигне най-ефективната комбинация между тях и създаването на специална технология за неговото производство бяха необходими няколко години научно-експериментална работа.
Perfect Hair е мощно средство за регенерация и растеж на косата, съдържащите се в него вещества, подхранват косъма и действат антисептично на кожата на главата. Неговата употреба е ефикасна за премахване на пърхота и ограничаване на косопада. Perfect Hair придава мекота, блясък и жизненост на косата. 


Лабораторното прецизиране на съставките и създаването на технология за производство на Natanal herbal care е резултат не само от дългогодишен научно- експериментален труд, то има и дълбока морална причина. Тази причина е желанието да се споделят полезните качества на изобретението и с други нуждаещи се от него.
Подобно на много други открития,  Natanal е плод на човешката солидарност, взаимодействие и взаимопомощ – тези толкова нужни на всички нас качества.

През 2006 г., NVHerbal въведе изискванията на ЕС за добрата производствена практика и етикетиране. От тогава Natanal herbal care се изписва като NATANAL/НАТАНАЛ. NATANAL/НАТАНАЛ® е употребяван под лекарско наблюдение в САЩ, Канада, Австралия, Англия, Франция, Германия, Италия, Турция, Македония и др. Отзивите за NATANAL/НАТАНАЛ® са положителни, като все повече специалисти, наблюдавали действието му, са убедени в полезните му качества.
Прочети повече - публикации

 

Perfect Hair